لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
درمانگران چینی از این گیاه دارویی خوش رنگ و گرانقیمت و از خواص کم نظیر آن برای درمان بسیاری از بیماریهای روحی و جسمی بهره میبرند. این درمانگران با تعیین دوز مصرفی مناسب از زعفران برای بیمارشان به او کمک میکنند تا بیماری را پشت سر بگذارد.
همه ما در طول هفته بارها از زعفران، این گیاه خوش آب و رنگ و خوش عطر برای تزئین و خوش رنگ کردن موادغذایی و سفرههای غذای خود استفاده میکنیم اما شاید در کنار جنبههای تزئینی و خوش عطری این گیاه قرمز رنگ، کمتر به خواص درمانی و اثرات مثبت آن در بهبود و درمان دردهای ناشی از قاعدگی، دردهای شکمی بعد از زایمان و افسردگی توجه کرده باشید. درمانگران چینی اما از این گیاه دارویی خوش رنگ و گرانقیمت و از خواص کم نظیر آن برای درمان بسیاری از بیماریهای روحی و جسمی بهره میبرند. این درمانگران با تعیین دوز مصرفی مناسب از زعفران برای بیمارشان به او کمک میکنند تا بیماری را پشت سر بگذارد.
جذب حداکثر مواد مغذی
چینیها بر این باورند که مصرف به اندازه زعفران به همراه موادغذایی در یکی از وعدههای غذایی میتواند تاثیر زیادی در بهبود جریان گردش خون در بدن داشته باشد. به این ترتیب اعضای خانواده با خوردن زعفران در کنار غذا با بهبود و تسهیل جریان گردش خون در بدن قادرند بیشترین موادمغذی موجود در غذا را به سلولهای مختلف در نقاط مختلف بدن برسانند و جذب مواد مغذی را افزایش دهند.
تسکین دردهای دوره قاعدگی
درمانگران چینی با تجویز زعفران برای خانمهایی که از دردهای دورههای ماهانه اعتراض دارند، به کاهش دردهای دوره ماهانه آنها کمک میکنند. مصرف این گیاه دارویی بهصورت شربت یا در کنار غذا به دلیل خواص ضددردی که دارد موجب کاهش دردهای قاعدگی بهویژه در خانمها و دخترانی است که خونریزی دوران قاعدگی آنها به تعویق افتاده است.
2 هدف با یک تیر
افرادی که پس از تصادف یا وارد آمدن ضربهای به بدنشان دچار تورم و درد بدن میشوند، میتوانند با مصرف زعفران در کنار غذا یا بهصورت شربت به کاهش میزان تورم ناشی از ضربه و بهبود دردهایشان کمک کنند. علاوه بر این زعفران بهدلیل خواص نشاطبخشی که دارد علاوه بر بهبود جریان گردش خون که در نهایت منجر به تسکین و بهبود درد و کاهش تورم بیمار میشود میتواند روحیه بیمار را نیز تحتتاثیر قرار داده و به لحاظ روحی او را قوی کرده و به شرایط عادی بازگرداند. در حقیقت مصرف زعفران برای این افراد علاوه بر برطرف کردن نگرانی بیمار، ترس او را نیز بر طرف میکند.
شادی خانوادگی
میزان مجاز مصرف زعفران در روز برای افراد یک تا 3 گرم است. بنابراین خانمهای خانه باید دقت داشته باشند که برای تهیه غذا در وعدههای غذایی تنها تا 3 گرم اجازه استفاده از زعفران را دارند و مصرف بیش از اندازه زعفران حتما باید با تجویز پزشک یا درمانگر طب سنتی صورت گیرد زیرا مصرف بیرویه این گیاه دارویی عوارض جانبی متعددی به همراه دارد. بنابراین توصیه ما این است که فقط در یکی از وعدههای غذایی روزانه خود از زعفران استفاده کنید فقط مراقب باشید که از میزان مجاز آن بیشتر مصرف نکنید. استفاده مداوم از این گیاه خوش آب و رنگ خواص مختلفی دارد که یکی از آنها افزایش نشاط و شادمانی اعضای خانواده است.
چه افرادی زعفران نخورند!
مصرف روزانه یک تا 3 گرم زعفران بهعنوان حد مجاز مصرف این گیاه دارویی شناخته میشود و افرادی که تمایل به مصرف بیشتر این گیاه خوش آب و رنگ دارند باید حتما تحت نظارت پزشک یا درمانگر خود آن را مصرف کنند. با این وجود برخی از افراد هستند که حتی مصرف مقدار مجاز زعفران برای آنها مضر است.این افراد عبارتند از:
- افرادی که با مشکل تعریق کف دست روبهرو هستند باید از مصرف زعفران پرهیز کنند یا مقدار آن را به حداقل برسانند چون مصرف زعفران تعریق کف دست این افراد را بیشتر میکند.
- مصرف زعفران به افرادی که چاق بوده یا دچار اضافه وزن هستند به هیچوجه توصیه نمیشود. این ادویه اشتهاآور بوده و مصرف مداوم آن منجر به افزایش وزن میشود.
- افرادی که مصرف زعفران در آنها بیشتر از حد مجاز شود معمولا با علائمی مثل تهوع، استفراغ، درد شکم و خونریزی در مدفوع روبهرو میشوند. این افراد علاوه بر این افزایش ضربان قلب را نیز تجربه میکنند که در این حالت بهتر است فورا با پزشک خود تماس بگیرند.
با طلای سرخ چاق شوید
زعفران یکی از گرانقیمتترین ادویهها در ایران است که بهعنوان یک چاشنی خوشرنگ و خوش عطر برای تزئین غذاها و زیباتر کردن آنها مورد استفاده قرار میگیرد. این ادویه بهدلیل ظاهر مناسبی که به غذا میبخشد و بهدلیل خواص اشتها آوری که در خود دارد برای افرادی که تمایل به اضافه وزن و افزایش اشتها دارند بسیار مناسب است. مصرف اندازه مجاز زعفران که به طلای سرخ در جهان معروف است موجب افزایش اشتها در افراد لاغر و کم اشتها شده و به مرور به رسیدن آنها به وزن ایدهآل کمک میکند.
م: برترین ها
تاریخ : پنج شنبه 90/12/25 | 7:35 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید